Hoe ziet je loopbaan als Accountmanager New Business er eigenlijk uit

Carriere als Accountmanager New Business

Investeren in je carrière en je persoonlijke ontwikkeling?

Daar helpen wij graag aan mee! In de rol van Accountmanager New Business begin je als Junior en krijg je ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

© Pixabay.com

Klinkt goed, maar hoe ziet dit eruit?

Je start bij ons als Junior waarbij je wordt opgeleid om de voordelen van onze dienstverlening overtuigend over te brengen aan onze prospects. Deze kennis is hard nodig om door middel van koude acquisitie afspraken te scoren met diezelfde potentiële klanten. Hier krijg je dan ook een enorme kick van! Het reizen naar je afspraken doe je met je eigen leaseauto. Deze krijg je meteen op je eerste dag, zodat je met een vliegende start begint. Je mag deze overigens ook privé gebruiken.

Na enige tijd kan je doorgroeien naar een Medior positie. In deze rol kan je jouw opgedane kennis en ervaring delen door bijvoorbeeld een Junior mee te nemen naar een trainingsdag. Dit is jouw kans om alles wat je tot dusver hebt geleerd over te brengen naar de volgende generatie en een bijdrage te kunnen leveren aan iemand anders zijn loopbaan. Vervolgens ben je als Senior verantwoordelijk voor grotere projecten en offerte trajecten. En wil je daarna nog verder groeien?

Dat is zeker mogelijk! Graag zelfs! Uiteindelijk kan je door ontwikkelen tot leidinggevende van een team op één of meerdere vestigingen of zelfs National Sales Manager worden! Managementposities werven wij namelijk ook intern. Zoals je kunt zien is het zeker geen loze kreet wanneer we zeggen dat jouw loopbaan en ontwikkeling voor ons belangrijk is. Dit doen wij mede door een 5-jaren plan, omdat jouw groei en ontwikkeling bij ons centraal staan.

© Pixabay.com

Work hard, play hard

Na een dag hard werken waarbij je deals sluit en je targets haalt vinden wij ontspanning ook belangrijk. Daag jij ons uit voor een potje airhockey, tafeltennis of op de PlayStation/ Nintendo Switch op kantoor? Accountmanager bij Grizzly New Marketing is ook leuk na de uren!

Nóg meer voordelen voor jou

  • Je krijgt vanaf je eerste dag je eigen leaseauto die je ook privé mag rijden
  • Ongelimiteerde bonussen, want wij vinden dat jouw prestaties beloond mogen worden
  • Wij zijn verkozen tot Beste Werkgever, winnaar van de Gouden Gazelle Award Selected Premier Partner van Google. Hier zijn wij trots op en merk jij terug in onze cultuur.

Leuk uiteraard deze tekst, maar nieuwsgierig naar hoe de sfeer echt is?

Schrijf je dan nu in voor een Beer proeverij en kom de sfeer echt proeven.

Tot slot geloven wij niet in ellelange sollicitatie gesprekken. Na een kennismakingsgesprek en een tweede gesprek weten wij of je een contract kunnen aanbieden. En of jij ons een match vindt voor jou natuurlijk!