Refur… wat

Je kent het wel, natuurlijk wil jij ook zo’n mooi Apple device, maar om hiervoor nou je hele budget er doorheen te jagen… natuurlijk liever niet! Daarbij lijken de Apple-prijzen alleen maar hoger te worden. Meer dan duizend euro voor een nieuw toestel dat nog iets sneller is en een extra camerafunctie heeft? Hedendaagse consumenten zijn steeds bewuster gaan nadenken over hoe de centen het beste uit te geven. 

Als je toch apple wilt, maar niet de hoofdprijs wilt betalen is refurbished Apple hét antwoord. Doordat het voordelig, kwalitatief en ook nog eens duurzaam is, begrijpen we maar al te goed dat veel mensen een refurbished iPhone 8 kopen.

Later meer over het gamma refurbished iPhones anno nu. We leggen je eerst even wat meer uit over wat refurbished zo’n interessante keuze maakt.

© Pixabay.com

Wat is het ook alweer precies?

Refurbished betekent gereviseerd en wordt gebruikt als benaming van een product dat grondig is gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Een refurbished iPhone of iPad is dus volledig teruggebracht in nieuwstaat en kan er weer jaren tegenaan. Refurbished is dus niet hetzelfde als tweedehands, want het biedt 1) wel kwaliteitsgarantie en 2) je weet bij refurbished precies wat je koopt. Daarbij loopt de garantie bij professionele refurbished aanbieders niet tot aan de deur. En dat is natuurlijk wel zo fijn, vooral op termijn.

Top 5 waarom refurbished

 • Duurzame keuze:
  Refurbished draagt bij aan een duurzame en circulaire wereld door besparing van belangrijke grondstoffen en hergebruik. Iedereen wil graag bijdragen aan duurzaamheid en de overheid streeft naar een circulair Nederland in 2050. Door te kiezen voor refurbished wordt dit mogelijk, zonder dat het een hoge investering vraagt. In tegendeel, je bespaart geld:
 • Scherper geprijsd dan nieuw:
  Bespaar tot wel 60% in de portemonnee. Apple is geliefd door de kwalitatieve devices, maar daar betaal je wel een hele hoge prijs voor. Met refurbished Apple zijn premium-devices binnen handbereik voor ieder budget.
 • Twee jaar garantie:
  Ontvang maar liefst 24 maanden garantie en dus zekerheid van een werkend apparaat bij aankoop van refurbished met het Keurmerk. De garantie is langer dan Apple-nieuw of zonder dat je vastzit aan maandelijkse verzekeringskosten.
 • Eenmalig bedrag voor toestel: Doordat een refurbished-toestel simlockvrij is, kun je er zelf een voordelig sim only-abonnement bij afsluiten. Hierdoor betaal je het toestel ook niet met een meerprijs af in een duur abonnement én voorkom je een lening. Je hebt de vrije keuze voor iedere gewenste provider en type abonnement.
 • Je bepaalt zelf de conditie en besparing:
  Als je kiest voor een betrouwbare leverancier met het Keurmerk Refurbished heb je kwaliteitsgarantie én keuze uit productcondities. Een toestel is altijd 100% technisch in orde, maar jij bepaalt in welke uiterlijke staat het mag verkeren. Hiermee kun je ook weer tientallen euro’s besparen. Een klein krasje is notabene toch niet heel opvallend als je er een beschermhoesje omheen doet.

Kortom: refurbished is

 • goed voor de portemonnee én het milieu,
 • biedt zekerheid,
 • zorgt voor lage maandelijkse kosten,
 • levert je geen hoge prijs voor toestel op afbetaling,
 • biedt keuze uit cosmetische productcondities
 • en de mogelijkheid om een huidig apparaat in te ruilen voor geld hetgeen nog meer besparing oplevert bij aanschaf van een volgend Apple-device…
© Pixabay.com

Welke refurbished iPhone kopen?

De iPhone XS is één van de vlaggenschepen en krachtige alleskunner van Apple. Geen taak is te zwaar voor de krachtige A12-processor. Multitasken verloopt razendsnel en privacygevoelige gegevens zijn dankzij Face ID uiterst goed beveiligd en toch eenvoudig bereikbaar voor jou. Wat je ook doet, dankzij het kraakheldere OLED-beeldscherm heb je de mooiste kleurweergave en komt ieder detail tot leven. Drie stijlvolle kleuren en een behuizing van roestvrijstaal en glas maken de refurbished iPhone XS helemaal compleet. 

De iPhone 8 is uitgebracht in 2017, als premium iPhone met de vertrouwde Touch ID-thuisknop en navigatie onderaan het scherm. Met 4.7-inch LCD-scherm, Touch ID-ontgrendeling, een fantastische 12-MP camera en de krachtige A11-chip, heeft de iPhone 8 alles in huis wat je van een hedendaagse smartphone mag verwachten. Je kunt hem zelf draadloos en snel opladen.

Benieuwd naar welke refurbished iPhones er nog meer zijn? Op forza-refurbished.be vind je het grootste gamma van de BENELUX.